МАГАЗИНИ ДЖЪМБО

МАГАЗИНИ ДЖЪМБО

Джъмбо е международна верига от магазини за детски стоки, и стоки за дома. От няколко години, магазини Джъмбо са факт и в България, а към настоящия момент, такива има в шест областни града у нас. Сигурно няма дете, което като чуе песничката от телевизионната реклама на магазини Джъмбо, да не започва да пее заедно с телевизора. А представяте ли си как ще се чувстват децата Ви, ако ги заведете в някой от магазините Джъмбо? Те ще бъдат на седмото небе от щастие.


МАГАЗИНИ ДЖЪМБО

МАГАЗИНИ ДЖЪМБО

В магазини Джъмбо ще откриете огромно разнообразие от стоки за малки и пораснали деца – от всичко за бебето, през всичко за ученика, до всичко за дома. Досещате се, че посещавайки един такъв магазин заедно с Вашите деца, Вие трябва да разполагате с достатъчно средства, за да може да угодите на капризите им. Е, трябва да Ви кажем, че това не е точно така. В Джъмбо постоянно има стоки на промоция, сред които със сигурност ще намерите нещо, което ще очарова и задоволи каприза на Вашето дете. Актуалните промоции в Джъмбо, може да следите от каталога на магазини Джъмбо. Той се разпространява безплатно – чрез някои ежедневни вестници, и чрез разнасяне в пощенските кутии. Ако обаче при Вас не пристига Джъмбо каталога, това не е причина за притеснение – винаги може да разгледате актуалните промоции в магазини Джъмбо, чрез уебсайта им. Всъщност, в сайта може да разгледате цялата наличност от стоки, които се предлагат в магазини Джъмбо. И не само – черешката на тортата е, че вече може и да поръчвате онлайн. С други думи, не е необходимо да ходите до някой от градовете, в които има магазин Джъмбо. Достатъчно е да имате компютър и интернет, да отворите онлайн магазина Джъмбо, да разгледате, изберете и поръчате. За момента, все още не се предлага доставка до адрес, и за да получите и заплатите поръчаните стоки трябва да посетите най-близкия магазин Джъмбо. Да се надяваме обаче, че в скоро време това ще се промени. Няма значение на каква възраст е Вашето дете, в магазини Джъмбо ще намерите огромно разнообразие от детски играчки за всички възрасти. А ако следите и промоциите на детски играчки в Джъмбо, ще получите възможност да купите мечтаната от детето Ви играчка, на неустоима цена. Когато искате да зарадвате детето си, независимо от повода, но не разполагате с достатъчно средства, промоциите на детски играчки в магазини Джъмбо, идват на помощ. Разнообразието е толкова голямо, че просто няма начин да не изберете нещо подходящо, нещо очарователно, което ще зарадва и ще достави удоволствие на Вашето дете.


Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>