Цени за доставка

Цени за доставка

Безплатна доставка – поръчки на стойност над 89,99лв. и с тегло до 5кг. се доставят безплатно до всяко населено място в България /вкл. София/.

Таксата за доставка се определя от стойността и теглото на поръчаните продукти. Тя се калкулира автоматично в онлайн магазин igra4kite.com преди финализирането на поръчката. Валидна е за цялата страна с изкл. на гр.София. Цената на доставка за град София е 2,99 лв.

Таблица с цените за доставки:

Стойност на поръчката
Тегло на поръчката
Цена за доставка
над  89,99лв.
   0-5 кг.
Безплатна доставка
под 89,99лв.
   0-5 кг.
5,99 лв.
5-10 кг.
7.99 лв.
10-20 кг.
12.69лв.
20-30 кг.
18.99 лв.
30-50 кг.
24.99 лв.
50-70 кг.
33.99 лв.
70-100 кг.
49.99 лв.
> 100 кг.
59.99 лв.

*Таксата за доставка за гр.София е 2,99лв. независимо от теглото.

Поръчките се доставят с куриерските фирми Спиди или Транспрес.

Срок на доставка

Срокът за доставяне на стоки, поръчани през интернет магазин www.igra4kite.com, е два работни дни.

Поръчката ще бъде доставена на посочения от Вас адрес за доставка.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена. Информацията свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки, различна окомплектованост на артикули спрямо различните държави както и остарели данни. Запазваме си правото да променяме или подменяме всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод, без да носим отговорност и няма да уважим искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с променените условия. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление, увеличение/ Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена, само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия. Цените се определят от вносителите и ние се ръководим по техните условия за работа. Към някои артикули в сайта има прикачени клипове, Моля обърнете внимание, че клиповете са реклами на марката и може да не съответстват на функциите на артикула. Вие поръчвате и получавате стоката от основната картинка към артикула, под която има бутон “Увеличи”.

РЕКЛАМАЦИИ

В срок от 7 работни дни от получаването на стоката Вие може да я върнете или подмените без основателна причина. Транспортните разходи в този случай са ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА според тарифите на куриерската фирма, която е избрал. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерски такси за транспорт в двете посоки). Опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида в, който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, монтирана, сглобявана, а трябва да си е в оригиналната опаковка и заедно с всичките си аксесоари. Не носим отговорност за стока, която Вие сте повредили или счупили при неправилно сглобяване, монтиране или употреба. Рекламации при несъответствие на стоката с договореният модел, марка, цвят, размер или при установен фабричен дефект може да отправяте на тел.: – 0887489335 Или да ни пишете чрез формата за контакти. Транспортните разходи в този случай са за наша сметка. При връщане на стока без замяна, стойността на артикула се възстановява по банков път. Могат да се връщат само не използвани и не сглобявани артикули, като в рамките на 7 работни дни ясно в писмен вид ни уведомите, че желаете да върнете артикула.

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

За стоките, които подлежат на гаранционно обслужване Вие ще получите гаранционна карта. Срокът по гаранцията започва да тече от датата на получаване на стоката и важи само, ако стоката е ползвана съгласно инструкциите за употреба.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Условията за ползване на нашия онлайн магазин са съгласно изискванията на Комисията за защита на потребителя. С цел спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към Кабит ООД са неавансови, а преди изтичане на срока от 7 работни дни , в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени на стоки и доставка са крайни и с включен ДДС.С натискане на бутона “Потвърди” при оформяне на Вашата поръчка, Вие се съгласявате, че сте прочели горе написаните условията.

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>